22/12/11

Hogeschool Zeeland

  • Què diuen els que hi són o hi han estat?

  • Pla d'estudis:
En aquest cas pots triar de les assignatures que tenen en el seu darrer any del grau d'administració d'empreses. La majoria d'assignatures es troben dins l'àrea del marketing. Se te reconeixeran com a crèdits optatius. Les classes són en anglès.  Es demana un bon domini de l'anglès ( un nivell del TOEFL de 550 (examen escrit) o 213 (examen per ordinador)).

  • Allotjament:
Tenen una corporació "L'Escaut woonservice" que te proporciona l'allotjament. Una habitació en un apartament amoblat de tres habitacions, cuina i banys compartits, accés a internet... El cost d'una habitació està entre 300 i 350 €. S'ha de donar un dipòsit i pagar els primers cinc mesos per avançat.  
Pots consultar altres tipus d'allotjaments.

  • Informacions diverses:
Coses que és bo conèixer abans d'arribar allà i en ésser allà.

1/12/11

Halmstad University

  • Una passejada per la Universitat de Halmstad:
  • Pla d'estudis:
Aquesta universitat ofereix als estudiants d'intercanvi d'Administració d'Empreses i/o d'Economia un conjunt d'assignatures dins l'àrea de Marketing. L'idioma utilitzat a les classes és l'anglès. Cal tenir un nivell suficient d'anglès per poder seguir les classes. Un cop allà també hi ha la possibilitat d'ampliar els coneixements de l'anglès o iniciar-se en el suec i en la cultura sueca

En general les assignatures són reconegudes com a crèdits optatius. Estudiant tot un curs acadèmic i fent les assignatures de: Marketing, Strategic Marketing Management I i II i Bachelor'a Dissertation, és possible aconseguir la titulació de la Universitat de Halmstad.
  • Allotjament:
 La Universitat ofereix la possibilitat d'allotjament en una residència o en un apartament compartit. Tot el relacionat amb l'allotjament ho gestiona l'Student Union.

  • Informacions addicionals
Si vols més informació dels estudis que es fan en aquesta universitat i dels seu funcionament te pots descarregar el següent catàleg: