13/11/12

Experiències dels alumnes a Amiens

  • Amiens Picardie School of Management
(Comentaris de Marina i Patrícia, 2012-13)
- Escola: primer ens varen fer rellenar una aplication form amb un llistat de possibles assigantures per elegir. Dic possibles perquè fins que no comenci el proper curs els alumnes no sabran quines son les assignatures definitives que es cursaran ja que son assignatures setmanals i entre totes les opcions que et proposen depenent de la quantitat final d'alumnes que elegeixen una determinada assignatura aquesta es cursa o no.

Quan arribin aquí tendran molt de temps per poder fer l'elecció final, la primera elección de l'aplication form no serveix per res sincerament, perquè a nosaltre només ens han servir 2 assignatures de les que ens varen oferir inicialment.

Com ja he dit, les assignatures són setmanals, només es pot elegir una assignatura per semana ja que les classes són durant 3 dies (n'hi ha que 4) de 9.30h-12.45h i de 14.00h-17.15h. Lo bò d'això és que tendran els horaris gairebé a principi de curs i podran organitzar vitajes ja que quan acaba una assignatura no tens tasca ni res per estudiar.

- Allotjament: Nosaltres no hem tengut molta sort sincerament i ara ja no podem canviar però l'escola t'ofereix 3 opcions.
Els alumnes poden agafar un dels apartaments de l'escola que estàn repartits per dins amiens però aprop de l'escola i que comparteixen de 4 a 6 persones i valen 450€ per persona i mes.

Una altre opció que t'ofereixen és una habitació individual a la residència St Leu (és on esteim nosaltres) sincerament el primer día que varen arribar teniem més ganes de plorar que de riure ja que és una residència antiga i no està molt ben cuidada. Només hi pot haver nines a n'aquesta residència.
L'habitació és petiteta però té llit, gelera+congelador(mini), un "lavabo", un mini radiador, un mirall, armari dues taules i cadires. L'inconvenient d'aquesta residenci és que els banys son compartits i és el que més mal cuidat està perquè vulguis o no l'habitació la decores així com t'agrada i llest.
La cuina també és compartida i s'han de comprar tots els estris desde eines per cuinar fins a plats i tassons per menjar. Hi ha una cuina per planta que te un microones, un forn i dos fogonets.

El millor d'aquesta residència és que està a 5 min de la universitat caminant i a 5 del centre de la ciutat.

El preu d'enguany d'aquesta residència han estat d'uns 200 euros al mes.

(Ténviaré fotos dels banys i la cuina perquè les de les habitacions estàn a internet a la pàgina del crous)

L'altre opció que t'ofereix l'escola és una altre residència que és mixta però està a 20 min caminant de la universitat i del centre.
D'aquesta residència l'únic que sabem és que és més moderna i que les habitacions són individuals i amb bany propi però val uns 350€ al mes.

Si volen una d'aquestes tres opcions quan haguin fet l'aplication form millor que es posin en contacte amb n'emma gilchrist (mail: emma.gilchrist@supco-amiens.fr) perquè nosaltres varem consultar la pàgina del crous i varem elegir unes residències confiant en que ens les podrien donar però va resultar que passaren de nosaltres i al final ens varem haver de posar amb contacte amb n'emma perquè ens guardes la de st Leu.

Nosaltres hem conegut unes mexicanes que han llogat un apartament de 4 habitacions també al centre d'Amiens per 330 euros al mes aproximadament i que està molt bé.

1 comentari:

  1. Hola!! Me voy el año que viene a Amiens, qué residencia me recomiendas?? He elegido Saint Leu porque está más céntrica y para salir por la noche si no está fatal.. Cómo es esta resi? Tienes fotos?

    ResponElimina